Hjem FYC artikler Formandsberetninger FYC Nyhedsbrev oktober 2018
FYC Nyhedsbrev oktober 2018 Udskriv
FYC Nyhedsbrev oktober 2018

 

Kære FYC-medlemmer


Vi udsender dette ekstraordinære nyhedsbrev for at orientere Jer om, at vi har haft problemer med vores mail-adresse: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Vi har nu fået adgang til mailadressen igen, men vi beklager meget, at vi ikke har svaret tilbage på Jeres mails det seneste stykke tid. Såfremt der er mails, I gerne vil have svar på, bedes I sende dem igen. Ligeledes, hvis I ikke har modtaget en bekræftelse på, at vi har modtaget Jeres ansøgning til FYC kursuslegat 2018, så bedes i kontakte os igen inden d. 8.10.18.

Derudover har vi også haft nogle administrative problemer med at godkende nye medlemmer. Vi mener, vi har fået styr på den del nu, men hvis I stadig oplever problemer med login etc. Så skriv endelig til os.

Vi vil også minde Jer om at FYCs efterårsmøde afholdes d. 21. November 2018 på Sinatur Hotel i Nyborg. Emnet er ”Hjertestop”. I kan se det spændende program på FYCs hjemmeside www.fyc.dk, hvor I også kan tilmelde Jer mødet.

Sidste frist for tilmelding er d. 7.11.18.

Vi glæder os til at se Jer til efterårsmødet!

Med venlig hilsen
FYC bestyrelsen


 

Senest opdateret Torsdag, 04 Oktober 2018 21:08